Det er en god idé at være tidligt ude med booking med hotel, når man skal ud og se snooker. Her på siden har vi samlet nogle af de bedste tips til hotelreservationerne, næste gang du skal ud og se en snookerturnering i udlandet.

En større snookerturnering kan skabe lidt af et boom for de lokale hoteller. Afhængigt af, hvor turneringen bliver spillet, er det ikke kun fansne, men mange af spillerne, tv-holdet, World Snookers egne folk og så videre, som også skal finde sig et hotel. Og de vælger som regel det hotel, der ligger tættest på spillestedet.

I byer som Berlin, London og York, er det selvfølgelig altid til at få et hotel alligevel, fordi udvalget er så stort. Men hvis man er ude i god tid, så kan vi bare sige her fra, at det altså giver lidt ekstra til oplevelsen, hvis man booker det samme hotel som spillerne. På den måde har vi prøvet at spise morgenmad ved siden af snooker-legender som Ronnie O’Sullivan, Mark Selby og Jan Verhaas. For blot at nævne nogle stykker.

Derfor anbefaler vi, at du booker dit hotel, så snart du begynder at overveje, om du vil afsted til en snookerturnering. Hvis billetsalget ikke er åbnet endnu, så book hotellet alligevel, så du er sikker på at få et godt et til en fornuftigt pris. Når billetterne først sættes til salg, så stiger efterspørgslen – og dermed prisen – på hotellerne også.  Her på snookerrejser.dk forsøger vi at give nogle fornuftige tips til hvilke hoteller, det kan være smart at bo på. I nogle tilfælde ved vi, hvilke hoteller der anvendes af World Snooker; andre gange er det mere generelle anbefalinger.

Vi foreslår også, at du bruger booking.com til at bestille. Hvis du bruger booking.com er du sikret nogle rigtig gode priser, du samler dine reservationer ét sted, og betingelserne for afbestilling osv. er helt tydelige. Som regel kan man vælge at booke med fuld fleksibilitet, hvilket vil sige, at man ikke betaler en krone inden selve opholdet – og hvis man fortryder, så kan man afbestille gratis indtil få dage før opholdet skulle finde sted.