Snooker Shoot-Out er en af snooker-sportens mest specielle turneringer. 64 af verdens bedste spillere mødes i en turnering, hvor hver kamp kun består af én frame – som til gengæld spilles på tid (10 minutter) og uden en egentlig max score. Regerende mester er “Spaceman” Dominic Dale, som slog Stuart Bingham i sidste års finale.

Hvor spilles turneringen?

Turneringen spilles i badebyen Blackpool nord for Manchester og tæt på Preston.  Selve spillestedet er det ikoniske Blackpool Tower, en Eiffeltårns-inspireret struktur, som åbnede i 1894 og som siden har været byens vartegn.

Hvornår spilles turneringen?

Snooker Shoot-Out 2015 spilles den 4-6. marts 2015, og har 64 deltagere. Første halvdel af 1. runde spilles 4. marts kl. 18 (lokal tid) og anden halvdel den 5. marts kl. 12. 2. runde spilles 5. marts kl. 18. De resterende 16 spillere bliver reduceret til 8 fra kl. 14 fredag den 6. marts, og kvartfinaler, semifinaler og finale spilles om aftenen fra kl. 19.

Hver kamp består af én frame, som til gengæld varer præcis 10 minutter – og spillerne har kun 15 sekunder til hvert stød!

Turneringen ligger i direkte forlængelse af VM for seniorer, som ligeledes spilles i Blackpool Tower den 2-3. marts.

Hvor køber jeg billetter og hvad koster de?

Billetterne kan købes fra den officielle forhandler her http://worldsnooker.seetickets.com/tour/shoot-out-2015/

Det er muligt at købe en 3-dages billet som gælder til samtlige kampe for £65. Alternativ koster en billet til finaledagen £32 mens det også er muligt at købe en VIP-billet til hele finaledagen for £90. Sidstnævnte omfatter bl.a. lounge-adgang, program, T-shirt og muligheden for at tage selfier med spillerne!

Hvor kan jeg bo i nærheden af turneringen?

Blackpool er en meget populær og historisk badeby, og har derfor virkelig mange hoteller at vælge imellem, hvoraf  størstedelen ligger indenfor et par hundrede meter af strandpromenaden og Blackpool tower. Er af de nærmeste, som ligger helt ud til promenaden og en af byens tre moler (piers) er ibis Styles. Andre hoteller og Bed and Breakfasts kan ses her.

Hvordan kommer jeg til Blackpool?

Der kører direkte tog flere gange om dagen fra Manchester lufthavn til Blackpool med en køretid på ca. 1½ time og en pris på ca. £10 (ved forudbestilling af en såkaldt Airport Advance billet hos TransPennine Express). SAS og Easyjet har begge mange (og som regel forholdsvis billige) ugentlige afgange fra København til Manchester, mens British Airways flyver direkte fra Billund.