Vi modtog den 11. december følgende svar fra Eurosport Danmark på vores henvendelse angående dækningen af UK Championship 2014:

[Start på svar]
Kære Thomas og alle 45 andre underskrivere og alle andre snookerfans

Tak for jeres mail og henvendelse ang. UK Championship i sidste uge.

I har mange gode pointer i jeres brev, og jeg vil ikke underkende nogle af dem, men blot prøve at give jer en forklaring på, at det ikke blev optimalt i weekenden.

Vi har mange forskellige forpligtigelser både lokalt og internationalt, og det er ikke altid, at vi i situationen tager den optimale beslutning. Sport er LIVE og vores producenter skal nogle gange tage en beslutning på meget kort tid for at vælge den ene eller den anden løsning.

Konkret i denne weekend så det ud til at finalen allerede var afgjort da udsendelsen skulle starte. Derfor valgte producenten at ændre til en eftersendt udsendelse. Set efterfølgende var dette ikke en optimal beslutning, da finalen gik som den gjorde. Dog blev hele finalen vist direkte på Eurosport Player, og selvom det ikke er samme kvalitet som på TV og uden Henrik Kaj Hansen, så er det den mulighed vi ind i mellem er efterladt med.

Endelig skal I huske på, at vi er en paneuropæisk TV kanal som går ud i 59 lande på 20 forskellige sprog, og det betyder, at der er rigtig mange forskellige interesser, der skal tilgodeses, og hertil kommer så de kommercielle forpligtigelser som også skal honoreres.

Jeg kan love jer, at vi gør vores allerbedste for hele tiden at optimere på vores udsendelser, og jeg kan kun beklage denne weekends forløb. Der er nogle andre seere der har været glade for at deres sport blev vist, og sådan vil det desværre altid være.

Med venlig hilsen

 Ketil Berg-Sørensen
Production Manager
Eurosport Danmark ApS
Amager Strandvej 22
DK-2300 Copenhagen S
[Slut på svar]