Den første store ranking-turnering i sæsonen 14/15 spilles i Wuxi i Kina. Det er tredje gang, turneringen spilles som ranking-turnering og den forsvarende mester fra 2013 er Neil Robertson, som slog John Higgins i en tæt 10-7 finale.

Hvor spilles turneringen?

Turneringen spilles i Wuxi City Sports Park i byen Wuxi nær Shanghai. Byen kan føre sin historie tilbage til ca. 1000 år før vor tidsregning, men siges også at være arnested for moderne industri og handel i Kina. Der er altså tale om en moderne by, med en rig historie.

Selve spillestedet, City Sports Park,  ligger i et stort sportskompleks med flere forskellige haller og anlæg, ca. 5-6 km fra centrum. Stedet er tidligere blevet rost af spillerne for at give rigtig gode forhold under turneringen.

[google-map-v3 shortcodeid=”TO_BE_GENERATED” width=”350″ height=”350″ zoom=”14″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” enablegeolocationmarker=”false” addmarkermashup=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”31.5441779,120.2655584{}1-default.png{}Wuxi Sports Center” bubbleautopan=”true” distanceunits=”miles” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

 

Hvornår spilles turneringen?

Turneringen spilles fra 23. juni til 29. juni  2014.

Hvor køber jeg billetter og hvad koster de?

Billetsalget er endnu ikke påbegyndt.

Hvor kan jeg bo i nærheden af turneringen?

Tættest på Sport Park er det fem-stjernede Swiss-Belhotel Liyuan, ca en halv kilometer væk. Lidt længere fra, men tættere på centrum, ligger det ligeledes femstjernede Sheraton Wuxi Binhu. I skrivende stund er det muligt at få værelser til omkring lige under 500 kroner per overnatning på begge. Du kan finde disse og andre hoteller i Wuxi på booking.com.

Hvordan kommer jeg til Wuxi?

Der går ikke fly direkte fra København til Wuxi. SAS har dog nogle ugentlige fly til Shanghai’s Pudong lufthavn, ca. 200km fra Wuxi. Derfra kan man med offentlig transport komme til Wuxi på nogle timer.  Vil man gerne undgå for meget transport og mange skift med offentlig transport, kan en alternativ mulighed være at skifte fly i Beijing og så flyve direkte til Wuxi.